Kistjes | Doosjes

Onze Houten kistjes en Houten Doosjes zijn een leuke bsisvorm om zelf op te maken en te versieren. De Kistjes zijn er in allerlei verschillende vormen en maten.
De Houten kistjes zijn perfect te gebruiken als opbergkist. Ook hebben wij leuke vormen om te gebruiken als huisdecoratie.

Hout figuur online bestellen

Ben je op zoek naar dat ene leuke hout figuur. En wil je jouw hout figuur online bestellen. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een apart hoek met hout figuren. Bestel ze makkelijk en snel van uit je luie stoel. Door de actuele voorraad per hout figuur heb je het snel in huis.

MDF vormen kopen voor jou creatieve project

Bij De Foamtastische Huiskamer kun je mdf vormen kopen. En je kunt mdf online kopen. De grote variatie aan MDF figuren geeft je veel keuze. Een mdf figuur kun je schilderen, met foam clay decoreren of bij voorbeeld als basis voor eem mixed media project5. Een mdf vorm is een goede basis. Mfd vormen kopen bij De Foamtastische Huiskamer kan ook in de winkel want daar hebben we een hoek met mdf vormen en hout figuur.

Houten Kistjes en Houten Doosjes versieren


Houten kistjes zijn makkelijk te verfen met verschillende Acrylverf. Onze lijn Amsterdam en Plus verf zijn goed te gebruiken! Naast Verf zijn verschillende artikelen uit de mixed media groep erg leuk om te gebruiken. Met deze artikelen kun je niet alleen een 2D vorm en versiering op de doosjes maken, maar ook 3D!