Harten

Plastic harten die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic harten kopen

Wil je voor jouw project plastic harten kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic harten kopen. Dus in welke maat je een plastic hart zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic harten kopen.

plastic harten transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic harten transparant. Deze plastic harten transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic harten transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic hart transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic harten om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic harten om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic harten om te vullen.