Faber Castell Pitt Artist Brush pen

Faber Castell heeft een mooie serie Brush pennen. De Faber Castell Pitt Artist pens zijn er in fineliners, met eenbeitelpuns maar zeker ook met een brushpunt. Vooral de brushpen is favoriet bij veel tekenaars. De Faber Castell Pitt Artist Brushpen is er in meerdere kleuren, los en in sets.

Faber Castell Brush pen

De Brushpen van Faber Castell uit de Pitt artist collectie is een tekenstift met zeer soepele brush tip voor schetsen, studies, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay-outs. Hoogwaardige pigmentering met een uitstekende kleurkracht, hoge lichtbestendigheid, watervast, permanent, goede inktvloed en gelijkmatige kleurafgifte. Geurloos, zuurvrij en Ph neutraal.De stiften zijn geschikt voor het inkleuren van stempels en door de watervastheid kunnen ze ook met aquarel technieken gebruikt worden. De Pitt Artist  Brush Pen (B) is op basis van India Inkt.

Faber Castell Pitt Artist Brush pen - losse pennen vind je hier

Faber Castell PITT artist Brush pen B Tekenstift met zeer soepele brush tip voor handlettering, schetsen, studies, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay-outs.
De Faber-Castell PITT Artist Brush pen is op basis van een hoge kwaliteit pigment inkt. Ze zijn lichtecht en watervast, zuurvrij en PH neutraal.
De punt heeft de vorm en flexabiliteit van een penseel. Zo kan er accuraat maar ook met lange 'penseelstreken' gewerkt worden. Ideaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en architecten.

faber castell brush pen online kopen

In onze winkel zijn de Faber Castell brush pen favoriet bij heel veel hobbyisten en kunstenaar. In onze winkel laten we je de faber castell brush pen met plezier even testen. Maar wil je liever de faber castell pitt artist brush pen online kopen dan is de Foamtastische Huiskamer ook jouw adres. Door actuele voorraden kunnen we de faber castell pitt artist brush pen snel leveren. Makkelijk vanuit je luie stoel. Heb je vragen ons shopteam helpt je graag.