Glitterpapier en Glitterkarton

Een mooie schittering van glitterpapier of glitterkarton maakt je werkstuk helemaal af

Eigenlijk kun je in ieder project wel glitterpapier of glitterkarton gebruiken. Want een klein beetje bling doet het altijd goed bij bijvoorbeeld crafting. In onze grote collectie hobbymaterialen hebben we natuurlijk ook diverse soorten glitterpapier en glitterkarton opgenomen. Een mooie schittering van glitterpapier of glitterkarton maakt je werkstuk helemaal af.

Glitterpapier en glitterkarton kun je prima stansen met je stansmachine en natuurlijk ook knippen met een schaar. Het assortiment biedt dan ook diverse geschikte scharen.  Het glitterpapier en glitterkarton kun je lijmen met dubbelzijdige tape of een goede hobbylijm. Zeker bij kinderknutselwerk is glitterpapier een must have.

Glitterpapier en glitterkarton kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer kun je glitterpapier kopen, zowel in de winkel als op de website. Zeker de moeite waard om eens te kijken naar het assortiment. Glitterpapier maar ook glitterkarton heeft een fijne glitter en de Foamtastische Huiskamer heeft het niet alleen in diverse kleuren maar ook in verschillende diktes en afmetingen beschikbaar. Mocht je toch nog vragen hebben over het glitterpapier of glitterkarton neem dan gerust contact op met ons shopteam.  Zij staat klaar om je te helpen bij de juiste product keuze.

Bij De Foamtastische Huiskamer kun je glitterpapier kopen om jouw project een extra bling te geven. Glitterpapier en glitterkarton koop je bij De Foamtastische Huiskamer want dat is gemakkelijk, veilig en snel.