De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Glitterpapier en Glitterkarton

Eigenlijk kun je in ieder project wel glitterpapier of glitterkarton gebruiken. Want een klein beetje bling is altijd goed bij crafting. In onze grote collectie hobbymaterialen hebben we natuurlijk ook diverse soorten glitter papier en glitterkarton opgenomen.

Glitter papier kopen doe je bij de Foamtastische Huiskamer

Glitter papier heeft een fijne glitter en is in diverse kleuren beschikbaar. De Foamtastische Huiskamer heeft van de beschikbare kleuren glitter papier een actuele voorraad. Zo kun je voor je naar de hobbywinkel komt jouw favoriet glitterpapier zelfs al reserveren.
Of koop je het glitterkarton liever online, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de actuele voorraden en snelle levering is online glitter papier kopen bij de Foamtastische Huiskamer makkelijk, veilig en snel.
Heb je nog vragen over het glitterpapier neem dan zeker een contact op met ons shopteam ze helpen je graag bij de juiste product keuze.

Glitter papier om te stansen en te knippen

Glitterpapier kun je prima stansen met je stansmachine en natuurlijk ook knippen. Lijm het glitterpapier met dubbelzijdige tape of een goede hobbylijm. En ook bij kinderknutselwerk is glitter papier een must have. Geef jouw project een extra bling met het glitterpapier en glitterkarton van De Foamtastische Huiskamer.