Pastelpapier

Pastelkrijt is van alle teken en kleurmaterialen de droogste en korreligste soort. Hier heb je een speciaal soort papier voor nodig. Het belangrijkste is dat je papier een mooie open en ruwe textuur heeft. Zo kan het kruimelige krijt zich goed hechten.
Ook wordt bij pastelkrijt vaak gewerkt met gekleurd papier. Dit geeft je creatie een extra dimensie.

Pastelpapier voor pastelkrijt en pastelpotloden

Pastelpapier is papier dat speciaal geschikt is voor pastel. Je hebt pastelkrijt en pastelpotloden. Vaak wordt pastelkrijt gebruikt voor het wat grovere werk en met pastelpotloden kun je juist heel fijn werken. Pastelkrijt is droog en verkrijgbaar in diverse zachtheden. De pastelpotloden zijn iets harder en er is ook oliepastelkrijt.
Bij de  Foamtastische Huiskamer kun je diverse soorten pastelpapier kopen die aansluiten bij het werk wat je wilt maken. Voor pastel wordt vaak speciaal pastelpapier gebruikt met een open en ruwe structuur zodat pigment zich goed kan hechten.
Ook wordt bij pastelkrijt vaak gewerkt met gekleurd pastelpapier. Je hoeft de achtergrond dan niet meer te kleuren.

Pastelpapier kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Bekijk het uitgebreide assortiment van de Foamtastische Huiskamer maar eens.
Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw pastelpapier. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment met 15.000 artikelen. Pastelpapier kopen bij een betrouwbaar adres.
Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.

Pastelpapier online kopen bij de Foamtastische Huiskamer

Het is natuurlijk heerlijk om lekker rond te kijken bij een hobbywinkel zoals de Foamtastische Huiskamer. Maar soms wil je lekker relaxen en van thuis uit online pastelpapier bestellen. Ook dan ben je bij de Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Want in onze online winkel kun je jouw pastelpapier online kopen.
De actuele voorraad en snelle levering zorgen ervoor dan je na het online kopen van je pastelpapier toch snel aan de slag kunt met jouw tekenproject.