Aquarelverf | Gansai Tambi

Gansai Tambi is een kwalitatief zeer goede Japanse aquarelverf

Schitterende producten zijn er op het gebied van verf. De Foamtastische Huiskamer heeft een enorm groot assortiment verf en mediums waaronder aquarelverf. Gansai Tambi is een van de merken en heeft een zeer goede kwaliteit. Alle merken hebben hun eigen bijzondere eigenschappen. Gansai Tambi is een Japanse handgemaakte aquarelverf. Gansai Tambi is een hooggepigmenteerde professionele verf. In Japan, het land van herkomst wordt Gansai Tambi gebruikt voor het kleuren van inkttekeningen, de traditionele Japanse kunstvorm.

Gansai Tambi watercolor geeft prachtige resultaten

Gansai Tambi watercolor is een aquarelverf met hele mooie eigenschappen. Gansai Tambi watercolor heeft een hoge kleurintensiteit. Dit geeft mooie levendige kleuren. Bovendien heeft Gansai Tambi een bijzonder hoge glans en helderheid. Door de hoge kleurintensiteit en gemakkelijke oplosbaarheid is deze waterverf zuinig in het gebruik. Het is een mooi product om eens te proberen. Het kan op zowel licht en donker papier, dekkend of juist doorschijnend. De pigmenten op waterbasis zijn lichtecht. Met Gansai Tambi watercolor kun je zelfs schilderen in en over stempelafdrukken.

Gansai Tambi watercolour kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je ook mooie resultaten met aquarelverf bereiken? De Foamtastische Huiskamer heeft Gansai Tambi watercolour in diverse sets. De paletten Gansai Tambi watercolour hebben mooie, op elkaar afgestemde kleuren. Voor iedereen is er een geschikt palet Gansai Tambi watercoulour. Het zijn mooie verpakkingen met langwerpige vlakjes. Elke kleur zit in een losse cup die je tijdens het gebruik uit het palet kan halen maar die je dus ook afzonderlijk kunt kopen. De heldere en krachtige kleuren van Gansai Tambi watercolour kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Je bestelling wordt snel verzonden.