Waspen | Kaarsenverf

Met een waspen maak je een persoonlijke kaars

Vind je het leuk om zelf kaarsen te maken? Of vind je het leuk om kaarsen zelf te decoreren en er zo je eigen persoonlijke kaars van te maken? Je kunt zo je kaarsen maken met een thema, bijvoorbeeld kaarsen maken voor een verjaardag, een jubileum, Kerst, Pasen, om maar wat dingen en te noemen. Met een waspen decoreer je gemakkelijk je eigen kaarsen. Je kunt er met een waspen zelfs tekst op schrijven. Het is bijvoorbeeld erg leuk om met een waspen een persoonlijke boodschap op een kaars te maken en aan iemand cadeau te geven. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we erg creatief. Die creativiteit willen we graag met jou delen. Geef je creativiteit een boost en kijk eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer.

Kaarsen beschilderen is gemakkelijk met kaarsenwas pennen

Kaarsen beschilderen doe je heel gemakkelijk met kaarsenwas pennen. Het is een veilige manier om je kaarsen te decoreren. In kaarsenwas pennen zit een cremeachtige was die heel geschikt is voor het decoreren van kaarsen. De was breng je met de versierpennen rechtstreeks vanuit de tube aan op de kaars. Als je grotere oppervlakken wilt bedekken gebruik je een spons of een spatel. Je kunt het ook aanbrengen in combinatie met een sjabloon voor een leuke afbeelding of patroontjes of teksten. Je decoratie brandt zonder gevaar mee met de kaars.

Waxpennen zijn er in 18 verschillende kleuren

Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle staat een ruim en breed assortiment aan de mooiste hobbyspullen voor je klaar waaronder waxpennen. De waxpennen zijn er in 18 verschillende kleuren. De kleuren kun je ook nog eens onderling mengen. Wil je meer informatie? Wil je weten wat je kunt met waxpennen of heb je vragen over andere hobbymaterialen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de gang kunt.