Canvasboard en Schildersdoek

Canvas wordt in de schilderkunst gebruikt als schilderdoek meestal met goed gepigmenteerde acrylverf of olieverf. Maar ook voor het maken van een Mixed Media project is canvas schildersdoek of canvasboard een geliefd basismateriaal. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een uitgebreid assortiment aan schildersdoeken en canvasboarden.

Schildersdoek kopen voor een betaalbare prijs met een goede kwaliteit

Voor een mooi eindresultaat is het belangrijk om te werken met goede schildersdoeken. In onze hobbywinkel hebben wij kwaliteitsdoeken voor de hobby en kunstschilder. De schildersdoeken zijn altijd voorzien van een goede gesso laag en de raamwerken waar het doek op gespannen is is van voldoende dikte en heeft de juiste vorm. Wij proberen bij het inkopen van ons schildersdoeken naar kwaliteit ook te letten op de prijs.

Canvasboard is een mooie basis voor een Mixed media project of kunstwerk

Werk je graag met verschillende materialen en ben je dus een echte mixed media artist. Dan werk je vast graag met canvasboard. Canvasboard is een mooie basis om te starten met een midex media project.
Het geeft je een mooie vlakke basis om daarna mee aan de slag te gaan. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we canvasboard in verschillende vormen. Dus wil je canvasboard online kopen dan is dit je adres. In de hobbywinkel in Goirle kun je ze ook live komen bekijken.