Glitter voor schmink

Glittergel, Chunky Glitter, Bio Glitter en Sparkling Glitter van Superstar kun je kopen bij De Foamtastische Huiskamer winkel in Goirle en onze webshop.
Net als de prachtige schmink van Superstar zijn ook de cosmetische glitters van Superstar van hoge kwaliteit.
In onze winkel hebben we zowel de fine glitter in de flesjes Sparkling Glitter. Deze kun je direct op de natte schmink aanbrengen.
Tevens hebben we kleine potjes met de chunky glitters. Deze zijn iets grover en die je kunt aanbrengen met transparante glitter.
De Glitters van superstar zijn veilig te gebruiken voor Glitter schmink kind of op een schmink gezicht. Houd wel rekening bij het plaatsen van de glitter dat er genoeg afstand zit tussen de glitters en de ogen bij kinderen!

Glitter aanbrengen met of zonder schmink


Om een glitter aan te brengen op uw gezicht of in uw haar zonder schmink kun je gebruik maken van de glittergel die wij hebben van Superstar. Deze gel houd de cosmetische glitter goed vast en geeft zelf ook een leuke glanzende basis.
De glitters zijn ook aan te brengen op natte Superstar schmink.
Hierbij is het handig om een kleine kwast te gebruiken om de glitters aan te brengen. Zorg dat de schmink nog goed nat is, anders blijven de glitters minder goed plakken.

Soorten Glitter Schmink Kopen

In onze winkel hebben wij verschillende soorten Superstar glitter Schmink.
Onze Sparkling Glitters hebben een hele mooie holografische glans na het aanbrengen en zijn van ver te zien! Ook komen deze in een handig flesje waardoor zij makkelijk aan te brengen zijn in kleine hoeveelheden.
De verschillende kleuren Chunky glitters zijn perfect om mooie schmink en bodypaint een extra detail te geven. Ook zijn de glitters zonder enige smink lekker opvallend en heel erg leuk voor feestjes!
De Glittergel kan perfect worden gebruikt als een mooie glitterbasis voor de Chunky glitter, maar ook los is de glittergel erg leuk!

Naast de verschillende soorten Glitter Schmink hebben wij in onze webshop ook handige kleuren setjes van cosmetische glitter. Deze zijn speciaal samengesteld om mooie creaties te maken! Glitters Schmink kopen kan bij deFoamtastische Huiskamer!