Crackl Medium | Pasta

Met craqueleren creëer je een mooi verouderingseffect

Craquelé zijn kleine barstjes en scheurtjes in de verf. In schilderijen is Craquelé te herkennen aan kleine scheuren in de verf die wijzen op ouderdomsverschijnselen. Doordat de verf en vernis in de loop der jaren hun flexibiliteit verliezen, gaat het breken en ontstaan er scheurtjes in de verf. Wij willen deze ouderdom soms nabootsen en zelf dit craquelé-effect creëren. Voor dit gewenste effect van verflagen losbreken van elkaar of van de ondergrond Heeft De Foamtastische Huiskamer diverse producten in haar assortiment zoals mediums, pasta’s en vernissen. Met craqueleren zijn verschillende effecten mogelijk en de verschillende producten zijn voor de verschillende effecten. Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment om te gaan craqueleren.

Met crackle paste maak je barstjes en scheurtjes in de verf

De foamtastische Huiskamer heeft verschillende producten van diverse merken in haar assortiment die zorgen voor een verweerde look. Met sommige producten wordt het antiekeffect in 1 stap en met andere producten in 2 stappen bereikt. Het ene product is wat anders van structuur dan de ander, bijvoorbeeld fijner. Vaak is het een kwestie van uitproberen met welk product of merk  jij het fijnst werkt of voor welk materiaal jij het wilt gebruiken of welk effect jij wenst.

Met crackle medium creëer je een mooi craquelé-effect

Heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. De Foamtastische Huiskamer heeft alles in huis om de mooiste dingen te maken of af te werken, bijvoorbeeld een craquelé-effect. Voor het maken van een gebarsten verf of vernislaag koop je crackle medium, pasta of vernis voor verschillende craquelé technieken. Wil je meer informatie? Wil je weten wat je ermee kunt of heb je andere vragen over bijvoorbeeld verf of andere afwerkingsmaterialen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.