Porseleinstiften

Porseleinstiften voor een mooie decoratie op porselein

Met porseleinstiften kun je schrijven en decoreren op porselein, geglazuurd aardewerk en hittebestendig glas. Voor het beschilderen van porselein zijn er porseleinverf en porseleinstiften. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse merken porseleinstiften in haar assortiment. Vind je kwaliteit belangrijk dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer goed. We hebben de porseleinstiften in diverse dikten.  Natuurlijk is er de keuze uit vele kleuren en ze zijn los en in sets verkrijgbaar.

Een spreuk op je servies met een porseleinstift

Met een porseleinstift kun je gemakkelijk porselein beschilderen. Als je klaar bent met je creatie zet je je werkstuk in de oven en wordt het vaatwasser bestendig. Geef je servies een persoonlijke touch. Schrijf met je porseleinstift je eigen tekst op bijvoorbeeld een mok of theeglas of maak je eigen tekening erop. Dat kun je bijvoorbeeld doen met sjablonen. Maak een mooie eigen ontwerp. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Geef je creativiteit een boost en kijk naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Sluit je aan bij de social media van De Foamtastische Huiskamer en doe leuke ideetjes op.

Stiften porselein koop je bij De Foamtastische huiskamer

Enthousiast geworden en wil je stiften porselein kopen? Ga dan naar De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je de vele kleuren stiften porselein zien.  Er is voldoende keuze. Van ons krijg je vervolgens een persoonlijke service en producten van goede kwaliteit. Zijn er vragen, stel ze ons. Wij staan voor je klaar om ideeën en adviezen te geven om van  jouw hobbyproject een succes te maken. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.