Aquarelverf | Faber Castell

Aquarelleren met Faber Castell aquarelverf

Ga je voor het eerst aquarelleren of ben je er al helemaal in thuis? Er zijn vele mooie producten voor deze prachtige techniek. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie aquarelverf samengesteld van diverse merken. Faber Castell aquarelverf is een van deze merken.  Kijk maar eens naar het assortiment. Op het gebied van aquarelverf is er veel te vinden. Het kan heel lastig zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod. Vaak is het een kwestie van uitproberen waar je het fijnste mee werkt. De Foamtastische Huiskamer heeft de hele collectie van Faber Castell aquarelverf in haar assortiment.


Faber Castell aquarel heeft vele kleuren

Aquarel is een bijzondere techniek en met Faber Castell aquarel maak je mooie werkstukken. Het zorgt voor frisse en heldere kleuren. Faber Castell aquarel verdun je met water. Hoe meer water je gebruikt hoe transparanter en lichter de kleur van de verf wordt. Zo kun je vele lagen over elkaar heen zetten. Faber Castell is perfect mengbaar voor lichte en donkere kleuren. De kleuren hebben een goede lichtechtheid. Faber Castell aquarel heeft vele kleuren, inclusief metallic en neon kleuren. Aquarelleren lijkt gemakkelijk maar het is toch een hele uitdaging dat wat oefening vergt. Je werkt op speciaal aquarelpapier dat het water goed opneemt en zo zorgt dat de verf niet uitloopt.

Waterverf van Faber Castell koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Waterverf van Faber Castell is verkrijgbaar in tubetjes en in napjes. Zowel de tubetjes als de napjes zijn verkrijgbaar in diverse setjes met verschillende aantallen erin. De sets met de waterverf napjes zijn erg handig in het gebruik. De deksel gebruik je als pallet en is afneembaar. Daardoor is het gemakkelijk schoon te maken. Ook bevatten de sets een goed penseel wat belangrijk is voor een goed resultaat.  Heb je vragen voor je mooie project over waterverf Faber Castell of over het kopen van aquarelverf in het algemeen? Het specialistische team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact met ons op.  Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.