Stolpen

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic stolpen kopen

Wil je voor jouw project plastic stolpen kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic stolpen kopen. Dus in welke maat je een plastic stolpen zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic stolpen kopen.

plastic stolpen transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic stolpen transparant. Deze plastic stolpen transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic stolpen transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic stolpen transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic stolpen om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic stolpen om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic stolpen om te vullen.