Textielverf

Voor textielverf ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres

Verf speciaal voor je natuurlijke stoffen  zoals katoen, linnen, zijde en wol en sommige synthetische stoffen is textielverf. Dus ook op textiel kun je je lekker creatief uitleven. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Zij heeft een zeer ruim en breed assortiment aan de mooiste hobbyspullen voor je klaarstaan. Ook voor textielverf ben je bij ons aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft textielverf in vele soorten zoals verf, sprays en stiften en diverse merken sieren het assortiment. Met de juiste textielverf van De Foamtastische Huiskamer kun je de stof gewoon in de wasmachine doen zonder dat de verf verdwijnt of vervaagt. Ideaal om shirtjes of andere kledingstukken mee te beschilderen of te kleuren.

Met textielstiften schrijf je tekst op je spullen van stof

Wat is het leuk om te schilderen op stoffen.  Schilderen op stoffen kun je met textielverf of textielstiften. Schrijf er je eigen tekst op, een mooie quote of verzin een eigen boodschap. Hoe creatief ben jij? Een t-shirt beschilderen is misschien het eerste waar je aan denkt. Maar maak eens een leuke tas. Beschilder je tafelkleed of servetten, kussenslopen, theedoeken, pannenlappen, een pet, een etui of portemonnee, een toilettas. Wat kun je nog meer verzinnen? Met textielstiften werk je heel gecontroleerd. Textielstiften zijn er in vele kleuren en dikten. Textielstiften kun je op vele soorten textiel gebruiken.


Met textielverf spray en sjablonen kun je leuke effecten krijgen

Je hebt textielverf in potjes en tubes maar je hebt ook textielstiften en textielverf spray. Een textielverf spray werkt gemakkelijk. Je hebt verder geen gereedschap nodig. Wel kan het mooi en handig zijn om met sjablonen te werken. Met sjablonen kun je leuke effecten krijgen. Sjablonen kun je ook zelf maken. Geef je creativiteit een boost en ga naar de webshop van De Foamtastische Huiskamer of kom naar de winkel in Goirle. Voor vragen of hulp staan we altijd voor je klaar. We zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.