3D Verf | Reliefpaint | Contourverf | Blobpaint

Maak structuur en reliëf met 3d verf en reliëfpaint

De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten verf in haar assortiment waar je bijzondere 3d of reliëf effecten mee kunt bereiken. Het gaat dan over 3d verf en reliëfpaint. In deze categorie vind je verschillende soorten 3D verf en reliëfpaint. Maar ook bijvoorbeeld een medium dat je kunt vermengen met je acrylverf. Met 3d verf en  reliëfpaint krijg je vorm door dieptewerking. Je effect is levendig en speels omdat schaduwen mee gaan werken en er zit echt iets op je ondergrond. Kijk maar eens naar het uitgebreide assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Elk product heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden en is geschikt voor specifieke ondergronden. Je kunt lijnen maken in reliëf of bijvoorbeeld glas-in-lood effecten creëren. Kijk maar naar de producten in deze categorie voor elk zijn kenmerken en mogelijkheden. Ze staan overzichtelijk gerangschikt in de webshop.

Met controurverf maak je mooie lijnen in reliëf.

Contourverf kun je gebruiken voor het maken van lijnen in 3d voor bijvoorbeeld afbakening van een afbeelding die je hebt getekend of geschilderd. De Foamtastische Huiskamer heeft contourverf in vele kleuren. Contourverf kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld glasverf of andere acrylverf. Maar je kunt er uiteraard nog veel meer mee. Hoe ver gaat jouw fantasie? Experimenteer en maak jouw werkstuk uniek.

Verschilllende kleuren stapelen in blobs met blobpaint

Met Blobpaint kun je kleuren stapelen. Je kunt grote en kleine blobs, een soort verfspat, ook wel dots genoemd, maken en als de ene laag droog is kun je er een andere kleur blob bovenop maken. Zo kun je kleuren als het ware opeenstapelen. Blobpaint is een geweldige 3d verf voor het maken van echte 3d dot schilderijen. Bij De Foamtastische Huiskamer is blobpaint te koop in losse kleuren in 2 formaten maar we hebben ook allerlei sets met verschillende kleuren om een bepaalde afbeelding mee te maken.

Stel je vragen aan het shopteam van De Foamtastische Huiskamer
Enthousiast geworden? Bestel snel. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw 3dverf, reliëf verf, contourverf en blobpaint. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment.  Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.