Pebeo Outliner

Ontdek de veelzijdigheid van Pebeo Porcelaine 150 OUTLINERS - de sneldrogende verf voor geglazuurd aardewerk, porselein en glas bij Foamtastic Crafts! Onze outliners zijn speciaal ontworpen voor gebruik op vetvrije ondergronden, die gemakkelijk kunnen worden voorbereid met alcohol ketonatus 365 voor een optimale hechting.

Breng de verf aan op je creaties en laat ze vervolgens 24 uur drogen en uitharden. Voor een volledig dekkend effect raden we aan om meerdere lagen aan te brengen, met minimaal een uur droogtijd tussen elke laag. Na het uitharden kunnen je kunstwerken worden afgebakken in een huishoudoven op 150 graden Celsius gedurende 30 minuten.

De afgebakken voorwerpen zijn vaatwasserbestendig, hoewel we handwas aanbevelen voor een blijvend mooi resultaat. Let op: plaats beschilderde voorwerpen niet in de magnetron om de kwaliteit van de verf te behouden.

Bij Foamtastic Crafts vind je alles wat je nodig hebt om je creatieve projecten tot leven te brengen. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie en laat je inspireren door de mogelijkheden van Pebeo Porcelaine 150 OUTLINERS!