Versamark | Embossing Inkt

Voor alle fans van kaarten maken, handletteren en scrapbooken mag watermark inkkt en embossingpoeder natuurlijk niet ontbreken in je basisassortiment. In dit deel van de winkel vind je de verschillende merken embossing inkt. Het is een transparante, kleurloze inkt met ongekend veel mogelijkheden. Leuk voor allerlei (achtergrond) technieken.

Versamark stamp pad

Naast de meest gebruikte Versamark clear hebben wij ook andere watermark stamp pad in huis.
  • Versamark Clear
  • Nuvo Clear Mark Embossing Pad
  • Wow! Embossing Pad

Versamark online kopen

Bij de Foamtastische Huiskamer kun je de vermark in de winkel kopen maar ook vermark online kopen is bij ons mogelijk. De voorraad op de site is actueel dus versamark onlien kopen is een prima keuze.

Freestyle tool WOW

Embossinginkt heeft eigenlijk meer weg van een lijm dan van een inkt. Het droogt traag, waardoor het ideaal is in combinatie met embossingpoeder, kalk of andere pigmentpoeders. Naast stempelpad zijn er van de verschillende merken ook markers met verschillende puntdiktes en zelfs een freestyle tool van WOW!. Mogelijkheden te over om iets prachtigs te doen met embossing en pigmentpoeders.

De Foamtastische Huiskamer, versamark, versamark watermark stamp pad, versamark stamp pad, versamark online kopen, versamark online bestellen