Thermoplasten | 3D Printen

Thermoplast heeft veel mogelijkheden

Thermoplast is een kunststof materiaal dat bij verhitting zacht wordt. Door middel van warmte kun je thermoplast vervormen, verwerken en verlijmen, na afkoeling behouden het de vorm die je het hebt gegeven en krijgt het de eigenschappen die het voor het verwarmen had, weer terug. Door het verwarmen van thermoplast kun je er iedere gewenste vorm van maken. Als je het opnieuw versnippert en verhit kan het materiaal weer in iedere andere gewenste vorm worden gebracht. Thermoplast wordt veel gebruikt bij cosplay. Steel de show met je eigen unieke creatie! Met thermoplast kun je werkelijk alles maken.

Met thermoplastic maak je alles voor cosplay

Foamtastisc Crafts by Foam Atelier heeft veel artikelen voor cosplay in het assortiment. Een groot assortiment thermoplastic prodcuten, van platen en gaas tot kleine balletjes. En al deze materialen kun je omvormen tot de vormen die je graag wilt, zo ver als jouw creativiteit reikt. Vaak wordt thermoplastic gebruikt in combinatie met foam. Enerzijds voor de kosten en ook vanwege het gewicht. Foam is namelijk erg licht. Met de combinatie van thermoplast en foam kun je verrassend creatief zijn. Ze hebben beiden een ander uiterlijk. Thermoplast heeft enorm veel mogelijkheden en is te gebruiken in combinatie met foam. Foamtastisc Crafts by Foam Atelier heeft beide producten in huis zodat je een mooi cosplay kostuum kunt maken.

Thermoplast kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij Foamtastisc Crafts by Foam Atelier zijn we erg creatief en die creativiteit delen we graag met jou. Geef je creativiteit een boost en kom naar onze winkel in Goirle of bestel in onze webshop. Maak zelf een mooi kostuum en ga Thermoplast kopen bij Foamtastisc Crafts by Foam Atelier. Ook voor vragen kun je altijd terecht bij het shopteam. Onsteam staat voor je klaar als je graag advies wilt bij het kopen van thermoplast of bij het kopen van andere hobbymaterialen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.