Atelier Ezel | Tafel Ezel

Kies een schildersezel om comfortabel te kunnen schilderen

Als je wilt gaan schilderen is een schildersezel onmisbaar. Een schildersezel is een onmisbaar basismateriaal om comfortabel te kunnen werken als je schildert. Omdat er zoveel manieren en technieken van schilderen zijn zijn er ook vele soorten schildersezels. Je hebt ze in verschillende grootten en vormen. Wat is jouw werkplek, binnen of buiten? Werk je groot of klein? Wil je zitten of staan zodat je steeds op afstand kunt kijken en je werk kunt beoordelen? Dan hebben ze nog allerlei mogelijkheden in bijvoorbeeld standen of accessoires. Weet wat en hoe je wilt gaan schilderen en kies daarbij goed basismateriaal zoals een passende schildersezel.

Een tafelezel voor kleinere werkstukken

Werk je niet zo groot? Is staan wat moeilijk? Zit je het liefst aan tafel? Is je werkruimte niet zo groot? Dan is een tafelezel waarschijnlijk een goede keuze als schildersezel. Een tafelezel zet je op tafel en je kunt er gemakkelijk kleinere doeken op kwijt. Je kunt aan de tafel gaan zitten als je wilt. De tafelezel is op diverse manieren in te stellen zodat je zelf kunt bepalen hoe recht je doek staat. Het is wat je zelf prettig vindt. Een tafelezel is ook ideaal voor de beginnende schilder. Ook kun je een tafelezel gebruiken om een schilderij te exposeren.

Op een atelierezel werk je in elk gewenst formaat

Een atelierezel is geschikt voor alle formaten schilderijen die je wilt maken. Een atelierezel is robuust en stabiel. Een atellierezel is altijd handig als je een vaste locatie hebt om te schilderen. Je kunt de hoogte instellen en de schuinte. Ook is een atelierezel mooi om te gebruiken bij een expositie. Heb je geen vaste locatie of ga je er wel eens op uit om te schilderen dan is een veldezel ideaal. Een veldezel is minder robuust en gemakkelijker te vervoeren. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse schilderezels in haar assortiment. Een ding is zeker. Je kunt je helemaal uitleven als je basismateriaal goed is. Kom naar De Foamtastische Huiskamer of bestel in de webshop. Heb je vragen over het kopen van je schildersezel? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder.