Memento ink

Memento Inkt is een perfecte basis inkt. Te gebruiken voor teksten, figuren en achtergrond stempels. De inkt is op waterbasis, zuurvrij en vervaagt niet.
Deze inkt droogt snel en is verkrijgbaar in grote collectie aan kleuren. Een super handige basis inkt.
Tevens kun je afdrukken gestempeld met Memento inkleuren met alcoholmarker. Echter niet met aquarel omdat de inkt reageert op water. Ook na droging is deze memento ink niet water vast.

Memento inkt kopen

De Memento Dew Drops zijn handig kleine stempelskussens. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we alle kleuren van deze memento inkt actueel op voorraad. Daarom is De Foamtastische Huiskamer een prima hobbywinkel voor Memento inkt kopen. En heb je geen tijd om naar de winkel te komen dan is kun je memento bij ons online kopen. Makkelijk vanuit je luie stoel Memento inkt kopen.

Memento inkt is een dye inkt

Memento Inkt is een Dye Inkt. Memento is een Dye inkt, een sneldrogende inkt die niet vervaagt met een goede dekking. De inkt kan ook gebruikt worden op glossy papier. Het is inkt op waterbasis wat hem heel geschikt maakt voor inkleuren van afbeeldingen met water en een penseeltje.

Memento Ink pad

Van Memento zijn er kleine en grote inkpads. De kleine Memento Ink pad is heel makkelijk en stapelbaar. Daardoor heb je heel veel kleuren die weinig ruimte in beslag nemen. De Memento inkt kopen is met deze kleine inkpads ook een betaalbare activiteit. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we de Memento Ink pads vast in het assortiment. Op onze site zie je onze actuele voorraad. Daardoor heb je jouw inkpads snel in huis na je bestelling.