Epoxy en Pouring

Epoxy en pouring zijn verrassende technieken

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van schilderen. Er zijn enorm veel technieken te gebruiken. Er zijn nog veel meer producten om deze technieken toe te passen. De foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie verf en mediums van de beste kwaliteit in verschillende merken, hoeveelheden en prijscategorieën. Onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer heeft ook de producten voor de technieken epoxy en pouring  in haar assortiment. Met epoxy en pouring heb je veel mogelijkheden. Epoxy kun je op je schilderondergrond gieten of je kunt objecten ingieten of je kunt iets volgieten. Pouring is het gieten van vloeiende acrylverf.

Met epoxy giethars maak je prachtige kunstwerken

Met epoxy giethars kun je de mooiste kunstwerken maken. Het is erg leuk om te doen en het resultaat is altijd verrassend. Epoxy giethars is transparant en zeer UV stabiel. Door deze hars in te kleuren met pigmenten en met verschillende technieken te gieten creëer je de mooiste effecten. Ook kun je diverse vulmiddelen gebruiken zoals droog zand, grind, stukjes metaal of andere vulmiddelen. Epoxy giethars hecht op vrijwel elke ondergrond zoals hout, metaal, aluminium, polyester, beton etc. Dit maakt dat epoxy giethars te gebruiken is voor veel verschillende doeleinden, afhankelijk van het doel en de gewenste uitstraling van je project. Met Epoxy giethars kun je ook objecten ingieten in een siliconen mal. Epoxy giethars bestaat uit 2 componenten, hars en verharde, waardoor de vloeibare hars geleidelijk aan verhardt tot een vaste kunststof.

Met pouring medium krijg je leuke effecten

Pouring medium is een vloeibaar medium voor acrylverf. Meng je pouring medium met acryverf dan wordt de verf zo vloeibaar dat je het kunt gieten. Hiermee kun je hele leuke effecten creëren. Het is ook mogelijk de verdunde verf in een knijpfles te doen en op die manier te werken. In principe kun je over (bijna) alles gieten. Denk hierbij aan tegels (om bijvoorbeeld onderzetters te maken), kerstballen, vazen, houten producten, vinyl platen en ga zo maar door. Je kunt een project met pouring techniek afwerken met een mooie laag resin. Heb je vragen over epoxy giethars of pouring medium of over onze andere hobbymaterialen of technieken, vraag het ons stopteam. Zij staat klaar om je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment. Je bestelling wordt snel verzonden.