Porselein

Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we in onze collectie basismaterialen voor je hobby natuurlijk ook porselein om te beschilderen. Diverse schaaltjes, bekers en bakjes.

Porselein om te stippen

Het witte porselein in onze collectie heel handige basis porselein om te stippen. Stippen op porselein is leuk voor jong en oud. Je maakt jouw eigen servies, of juist een leuk persoonlijk kadootje. Dus bekijk hier de collectie porselein om te stippen bij De Foamtastische Huiskamer.

Porselein om te beschilderen

Zoekje een hobby activiteit voor moederdag of voor een leuk verjaardagskadootje. Kijk dan bij ons porselein om te beschilderen. Zo maak je voor opa of oma een prachtig schaaltje. Of kies een voor een leuk vaasje uit de collectie van De Foamtastisch Huiskamer porselein om te beschilderen.

Porselein bekers wit

Net een leuke set porselein stiften van Edding gekocht. Dan zoek je vast nog porselein bekers wit. Want met porselein bekers wit maak je in een handomdraai een persoonlijke koffie of thee mok. Een ook die speciale vaderdagbeker maak je van de porselein bekers wit die je bij de Foamtastische Huiskamer koopt.