Papier Maché

Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we veel hobbymaterialen. Waaronder basismaterialen om zelf te decoreren. Denk daarbij aan papier mache dieren en papier mache hangers. In onze winkel kun je deze leuke materialen allemaal bekijken maar online zijn deze producten ook allemaal te bestellen in onze webshop.

Papier mache dieren kopen

Wil jij knutselen met verf of Foam Clay dan wil je zeker ook een papier mache dieren kopen. Want deze papiermache dieren zijn een mooie stevige basis voor je knutselproject.
Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we verschillende papier mache dieren. Dieren groot en klein van verschillende merken zoals Décopatch. Leuk om te pimpen met Décopatch, decoupage papier, Foam Clay, mozaiek of om te beschilderen. Door actuele voorraad handig papier mache dieren kopen bij de Foamtastiche Huiskamer.

Voor jouw kostuum een papier mache masker

Wil je voor jouw kostuum een mooi papier mache masker. Dan kun je een papeir mache masker natuurlijk makkelijk zelf maken met onze papier mache poeder. Maar je kunt ook kiezen voor de basis papier mache masker van de Foamtastische Huiskamer om snel aan de slag te gaan. Beschilder jouw papier mache masker met plus verf. Decoreer daarna je papier mache masker met prachtige glitter of bij voorbeeld mooie linten uit onze lintencollectie.

Papiermache hanger voor kerst en pasen

Dit keer maak je jouw eigen kerstdecoratie met een papier hanger voor kerst. Want deze papier mache hanger voor kerst De papier mache hanger is gemaakt van geperst papier mache. De hanger van papier mache is een mooie basis om te schilderen of met decoupage papier  te beplakken. Zo maak je van je paastak met een papiermache hanger tot een daverend succces.

Papier-maché

Papier-maché (Frans: Papier-mâché, gekauwd papier) is een gemakkelijk en goedkoop knutselmateriaal. Papier-maché is een materiaal op basis van papier met lijm. Er worden verschillende figuren, letters en cijfers van geproduceerd. Vooral populair zijn de schattige papier-maché dieren die bijvoorbeeld met décopatch papier razendsnel kunnen worden versierd. Ook de cijfers en letter kunnen met tal van verschillende materialen worden versierd.