Foamtastic Crafts by Foamatelier

Bestel gemakkelijk, snel en veilig je hobbymaterialen online

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle.

Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.
Door onze jarenlange ervaring met een fysieke winkel weten we dat onze klanten graag net even extra advies willen. Daarom is onze behulpzame klantenservice getraind om je je telefonisch en via whatsapp te adviseren. We hebben een fraaie showroom die je op afspraak kan bezoeken om je verder in producten te verdiepen. En waar je jouw bestelling kunt ophalen zonder verzendkosten.

Uitgebreide collectie voor hobby, art, schmink & cosplay.

Wij willen cosplay en vele andere hobby’s voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Dat begint met goede materialen en mooie hobbypakketten. Zo hebben we voor de beginnende en gevorderde crafter altijd de perfecte producten.
En onze collectie foamsoorten in ongeëvenaard. Door de uitgebreide collectie van ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen zul je als crafter  | hobbyist hier vast vinden wat je zoekt, En voor Cosplayers bieden wij die specials die je nodig hebt voor het ultieme cosplayproject.

Een online hobbywinkel is een uitkomst voor fanatieke hobbyisten.

Het beoefenen van een creatieve hobby is goed voor de geestelijke gezondheid. Tijdens het bezig zijn ben je even helemaal afgesloten van de realiteit en kun je jezelf helemaal uitleven. En dan maakt het eigenlijk niet uit welke creatieve hobby je uitvoert. Maar het hebben van een hobby, houdt ook in dat je regelmatig materialen nodig hebt. Soms zijn het gebruiksvoorwerpen, zoals verf of inkt, maar ook gereedschappen en hulpmaterialen zul je voor je hobby nodig hebben. Een hobbyist heeft vooral behoefte aan een vaste en betrouwbare plek waar hobbymaterialen gekocht kunnen worden. Gelukkig kun je met internet tegenwoordig veel online shoppen. Ook bij een online hobbywinkel ervaar je het gemak van online winkelen.

Een hobbywinkel online voor alle hobbymaterialen

Wat is jouw hobby? Teken of schets je graag, dan heb je behoefte aan goede (kleur)potloden. Is jouw hobby schilderen, dan wil je in een hobbywinkel online de keuze hebben uit de verschillende verfsoorten, zoals olieverf, acrylverf of aquarelverf. Uiteraard wil je hier ook je penselen en dragers bestellen. Als je geen tijd hebt of je woont te ver van een hobbywinkel, dan is een hobbywinkel online een goed alternatief om aan je hobbymaterialen te komen.

Foamtastic Crafts is graag jouw online knutsel en hobbywinkel.

Na jaren een fysieke winkel te hebben gerund weten wij dat service en advies voor onze klanten belangrijk is. En ook voor onze online shop bieden wij enorm graag wat extra service. Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling snel thuis wordt bezorgd en je direct aan de slag kunt gaan. Bekijk onze bezorgmogelijkheden hier.

Foamtastic Crafts | Trainingen & Events

Tevens bieden wij workshops aan voor foamwork, thermoplasten, facepainting en meer. Niet alleen voor particulieren, maar zeker voor de professionele partijen kunnen wij (op maat) trainingen verzorgen.

Speciaal voor (cosplay) conventies, workshops en productreviews etc werken wij met een team cosplayers  (Foamtastic Cosplay Crew) die bekend staan om hun uiteenlopende kennis van materialen en technieken. Een aantal van hen neemt deel aan nationale en internationale cosplaywedstrijden of heeft voor game-uitgevers gewerkt.
   

  • 15.000+ artikelen
  • Behulpzame klantenservice
  • Boven €40,- gratis verzending in NL