Schminkboeken

Bij de Foamtastische Huiskamer hebben wij niet alleen een groot assortiment Schmink en Special effect make up, maar ook handige Schmink boeken.
Onze Schmink boeken kopen kan in onze winkel in Goirle, maar wij hebben ook Schmink boeken online beschikbaar.
In deze Schmink voorbeelden boeken kunt u veel beelden vinden met voorbeelden en stap voor stap technieken.
In ons assortiment hebben wij Schmink boeken voor beginners en Schmink boeken voor professionals.
in deze boeken wordt meestal stap voor stap uitgelegd hoe je een paint maakt.

Schmink boeken voor beginners kopen


Bij de Foamtastische huiskamer hebben wij verschillende schmink boeken beschikbaar voor beginners. Deze boeken zijn vooral gericht op leuke schmink voorbeelden voor kinderfeestjes.
Onze Eindeloos Schminken deel 1 en deel 2 zijn een leuk voorbeeld van allemaal voorbeelden die gebruikt kunnen worden bij kinderfeestjes en evenementen.
Quick picks zegt misschien al genoeg. Dit boekwerk staat voor met leuke werkstukjes, die het gezicht niet helemaal bedekken. Het zijn dus wat kleinere werkjes op een deel van het gezicht. Alle eindresultaten worden begeleid met ieder wel 8 foto’s, zodat het u makkelijk gemaakt wordt. Ziet er zeer mooi uit, maar is goed te doen.
Syllie faces is nog 1 van onze leuke boeken! Syl is een kanjer van een Face-en Bodypaint artiest en al jaren fulltime werkzaam in de “schmink - en theaterwereld” en heeft daar vele prijzen gewoonnen. Ook geeft zij al jaren vele cursussen.
De step by step designs zijn gericht op zowel volwassenen als kinderen.
Het boek is Engelstalig, maar voorzien van voornamelijk step by step foto’s

Schmink boeken voor professionals kopen


Fearsome Faces is ons Schmink boek perfect voor wat meer gedetaileerde technieken!
Dit boek wordt ook wel een Halloween Schmink boek genoemd door de vele halloween thema schmink voorbeelden.
Het boek bevat per model veel stap voor stap foto's en de tekst is Engelstalig, maar dat maakt niet veel uit. Want beelden zeggen vaak meer dan woorden. Het zijn over het algemeen halloweenachtige designs, maar wel voor elk niveau. Kijk je ogen uit en ga aan de slag met dit geweldige boek van Matteo Arfanotti en Superstar.