Beton

Beton is hip en tijdloos. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je verschillende soorten beton. Zoals gietbeton en kneedbeton. Maar ook beton effekt paste en beton glazuur. Weet je niet goed wat je moet kiezen en heb je advies nodig in onze online hobbywinkel? Neem dan contact met ons op. Het deskundige team van De Foamtastische Huiskamer staat klaar voor al je vragen.

Kneedbeton kopen

Beton zum Kneten van Viva decor is een poeder. Het wordt aangelengd met water waardoor er een makkelijk kneedbare klei ontstaat.Deze droogt en hardt aan de lucht.

Beton effekt online kopen

Finish voor het verkijgen van de 'echte' beton uitstraling. De Beton Effekt Paste wordt eerst aangebracht, glad gestreken en aan het drogen opgeschuurd. Voor de karakteristieke beton uitstraling wordt eerst de donkere glazuur met een sponsje aangebracht en daarna de lichtkleurige glazuur.

Gietbetonpoeder online kopen

Grijze cementpoeder om zelf eenvoudig decoratieve objecten te gieten. De fijnkorrelige, sneldrogende en stofarme giet betonpoeder hoeft slechts met water aangemengd te worden. Door de speciale plastic afwerking en vezelversterking laat de beton zich uitstekend verwerken tot alle denkbare vormen en in het bijzonder dunwandige objecten. Betonpoeder is weer- en vorstbestendig. Geschikt voor kunststof gietvormen, papier-maché mallen, siliconen mallen en houten mallen.

Beton effekt paste viva

Dit ziet eruit als beton maar is het niet. De effect paste viva decor wordt na het drogen geëgaliseerd, geschuurd en vervolgens afgewerkt met 2 kleuren Lasur (glazuur). Biedt u een volledig nieuw effect: een trendy beton look.
Om het even wat, kan worden 'omgetoverd' zodat het er uitziet als beton. Dit is op waterbasis, voor absorberende en niet-absorberende oppervlakken, schokbestendig en weerbestendig.