Pitt Artist Fineliner F

Top kwaliteit stift in 4 puntuitvoeringen: Superfine, Fine, Medium, Brush, Kalligrafie (S, F, M, B, C). Kleur zwart. Ideaal voor schetsen, studeren en inkttekeningen. Bijzonder geschikt voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en grafisch ontwerpers. Inkt met hoge lichtbestendigheid. Lange levensduur en hoog comfort. Na het drogen permanent. Sneldrogend. Vormvaste punt.

Losse fineliners van Faber Castell koop je bij de Foamtastische Huiskamer

De Faber Castell fineliners uit de Pitt Artist serie zijn van top kwaliteit. De fineliners zijn er in 4 puntuitvoeringen:
XS = 0,1mm
S = 0,3mm
F=0,5 mm
M = 0,7 mm

Alle puntdiktes zijn verkrijgbaar in het zwart, sanguine en sepia. De Foamtastische Huiskamer heeft al deze puntdiktes en kleuren van de Pitt Artist pennen in het assortiment in sets maar ook als losse Faber Castell fineliners.

Faber Castell Pitt Artist fijne fineliner koop je bij de Foamtastishe Huiskamer

De fineliner Faber Castell F zijn ideaal voor schetsen, studeren en inkttekeningen. Bijzonder geschikt voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en grafisch ontwerpers. De inkt uit de Faber Castell Fineliner F heeft een hoge lichtbestendigheid. Lange levensduur en hoog comfort. Na het drogen zijn de resultaten met je Faber Castell fineliner permanent. De inkt is sneldrogend. De fineliner faber heeft een vormvaste punt.

Pitt artist pen fineliner F zelf uitproberen in de hobbywinkel

Bij de Foamtastische Huiskamer kun je alle Faber Castell Fineliners F los kopen. De Foamtastische Huiskamer heeft het complete assortiment van de Pitt Artist pen Faber Castell in het assortiment. Snelle levering door actuele voorraad. Shoppen met het gemak van een webshop in hobbymaterialen maar wel met de service van de hobbywinkel van de lokale winkelier. In de winkel kun je vele pennen van faber castell gewoon zelf testen. Ons shopteam helpt je graag met deskundig advies.