Fournituren en haaknaald

Voor fournituren naar De Foamtastische Huiskamer

Ben je graag lekker bezig met wol en garen. Voor je mooie werkstuk zijn er vele  materialen die je daarbij goed kunt gebruiken. Lekker creatief bezig zijn en de mooiste dingen maken doe je samen met De Foamtastische Huiskamer. Onze hobbywinkel heeft fournituren in haar collectie om jou te helpen. Allerlei gereedschappen en hulpmiddelen voor haken, breien of naaien sieren ons assortiment als spelden, naalden, haaknaalden en accessoires. Dus ook voor fournituren ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.

Haaknaalden in verschillende soorten

Lijkt haken je leuk en wil je eens proberen of het iets voor je is? De Foamtastische Huiskamer levert de spullen die je daarvoor nodig hebt. Haken is anders dan breien. Je gebruikt bijvoorbeeld totaal andere naalden. Je hebt haaknaalden nodig. Haaknaalden hebben een haakjes waar je je garen omheen slaat. Met dit kleine haakje haal je je draad door een lus. Wij helpen je graag met ons assortiment haaknaalden. We hebben ze in verschillende soorten en dikten. Afhankelijk van de dikte van je garen kies je de dikte van je haaknaald. Vraag ons om hulp als je vragen hebt.

Goede breinaalden voor een goed resultaat

Hou je van breien dan heeft De Foamtastische Huiskamer in haar assortiment wat jij daarvoor nodig hebt. Begin meteen goed en koop de juiste breinaalden. Breinaalden zijn er in verschillende lengten, dikten en materialen. Laat je door ons informeren als je vragen hebt. Wij informeren je graag. Welke breinaalden je nodig hebt hangt echt af van het garen waarmee je gaat werken. Je breinaalden zijn grotendeels bepalend voor je resultaat. Je kunt breinaalden en al je hobbymaterialen bestellen in onze webshop of in onze winkel in Goirle. Altijd leuk om eens rond te snuffelen in het assortiment.