Alcohol Ink | 15ml

Alcoholinkt is een inkt, op basis van alcohol. De inkt bestaat in heel veel verschillende heldere kleuren. Deze alcohol ink is zuurvrij en sneldrogend. Hij droogt zijdeglans op. Tevens transparant en watervast.
Door de blending solution te gebruiken kun je de kleuren in elkaar laten overlopen. De Foamtastische Huiskamer heeft alle kleuren los en in sets van de ranger alcohol ink actueel op voorraad. Hierdoor heb je jouw geliefd alcohol inkt snel in huis.

Hoe verwerk je alcohol inkt op je kaart

Je gebruikt alcohol inkt op YUPO papier of glanzend fotopapier, maar het kan zeker ook op metaal, kunststof en andere gladde ondergronden. Breng de alcohol ink aan met een applicator tool. De lift ink maakt het mogelijk om een deel van de aangebrachte alcohol inkt te 'liften' (weg te halen) en dan eventueel over te zetten op een andere ondergrond.


alcohol inkt online shop

Alcohol ink kun je gebruiken op yupo papier, maar bijvoorbeeld ook in epoxy ( resin, giethard), op canvasdoek of bijvoorbeeld op onze handige transparante ballen en worbla transpa art. Daardoor zijn die prachtige kleuren van alcohol ink geliefd bij vele crafters. En hoe handig is het om jouw alcoholinkt in losse flesjes of sets online te shoppen. Dat kan bij De Foamtastische Huiskamer. Door onze actuele voorraad en snelle levering is De Foamtastische Huiskamer jou alcohol ink online shop.

Ranger alcohol ink colors

De alcohol ink van ranger zijn er in prachtige helder kleuren. Maar er zijn bij de ranger alcohol ink colors ook schitterende pearls en metallics. Dat maakt het gebruik van de alcohol ink van ranger nog leuker. Bekijk alle ranger alcohol ink colors in onze online shop of laat je adviseren in de winkel. De Foamtastische Huiskamer heeft een snelle levering door onze actuele voorraad ranger alcohol ink .