Carbonpapier | Transferpapier

Je tekst of afbeelding copieren met carbonpapier of transferpapier

Carbonpapier of transferpapier is papier dat aan één kant gekleurd is en waarmee tijdens het schrijven, tekenen of typen op een schrijfmachine meteen een kopie wordt gemaakt, mits voldoende druk wordt uitgeoefend.
Carbonpapier wordt ook wel transferpapier, doordrukpapier of doorschrijfpapier genoemd.

Carbonpapier of transferpapier kun je voor allerlei materialen gebruiken

Je kunt carbonpapier kopen voor allerlei creatieve projecten. Je kunt carbonpapier of transferpapier gebruiken als je een afbeelding wilt overbrengen op een ander materiaal zoals papier,hout, porcelein, canvas etc. Breng je tekening met carbonpapier over op hout en trek hem daarna over met een houtbrander voor een schitterend resultaat. Maar ook door een tekst eerst met carbonpapier op porselein te zetten kun je jouw eigen gehandletterde borden maken.

Koop je carbonpapier of transferpapier bij De Foamtstische Huiskamer

Bij de Foamtastische Huiskamer kun je carbonpapier kopen, zowel in de winkel in Goirle als online. Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw carbonpapier of transferpapier. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons shopteam op.  Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment .
Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.