Ecoline Brushpen Sets

Van de prachtige ecoline pennen zijn ook ecoline brushpen sets. Natuurlijk heeft De Foamtastische Huiskamer de ecoline brushpen set in verschillende maten en kleurstelllingen.

ecoline brushpennen set

Wil je gelijk meerdere kleuren van de ecoline brushpen aanschaffen dan is een ecoline brushpennen set een mooie basis. Er zijn sets met brushpennen van ecoline in blauwtinten, geeltinten, groentinten, roodtinten en heel veel meer. Een ecoline brushpennen set is een mooie basis voor het maken van jouw creatieve uitspatting. Je hebt een set met tinten die op elkaar aansluit. De Foamtastische Huiskamer heeft een actuele voorraad van de ecoline brushpennen.

ecoline brushpennen set 30

Naast de set met ecoline brushpennen in een kleuren range kun je natuurlijk ook kiezen voor een grote set van 30 prachtige ecoline stiften. De Ecoline brushpennen set 30 is een mooie aanvulling op de basikleuren ecoline bruhpennen uit bijvoorbeelde ecoline brushpennen set 10 of ecoline brushpennen set 15. Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer laat ze graag aan je zien zodat je zelf kunt vergelijken welke ecoline brushpennen set bij jouw wensen past.

ecoline brushpennen set 60 kopen

De grootste set met ecoline stiften is de ecoline brushpennen set 60. Daarin heb je alle kleuren van de ecoline brushpennen. Een beter start voor het werken met de ecoline brushpennen kun je niet maken. De ecoline brushpennen set 60 kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraad.

ecoline brushpen set pastel

Grote favoriet bij heel veel hobbyisten en kunstenaars is de ecoline brushpen set pastel. Deze ecoline brushpen set pastel bevat 5 prachtige zachte kleuren. Koop hem online bij De Foamtastische Huiskamer of kom naar onze hobbywinkel in Goirle en laat je helpen door ons shopteam.


In alle  Ecoline brushpennen is dubbelgeconcentreerde ecoline opgenomen waardoor de kleuren heel helder zijn. Ecoline is een vloeibare aquarelverf. Het hoort bij de niet-watervaste inkten en is in veel kleuren verkrijgbaar. Het is transparant en heel goed mengbaar.