Glittertattoo

Een glittertattoo maak je zelf met de beste materialen

In de ban van tattoos? Wil je mooie glitter versieringen op je huid? Wil je veel glitterplezier op je kinderfeestje? Een glittertattoo maken is erg leuk. Fijn is ook dat een glittertattoo wel 3 tot 7 dagen blijft zitten. Je hebt dan wel de juiste materialen nodig. Voor materialen van goede kwaliteit voor het zetten van een glittertattoo heeft De Foamtastische Huiskamer alles in huis zoals glitter, lijm, sjablonen en materialen om de glittertattoo aan te brengen. De materialen zijn uiteraard huidvriendelijk. Verschillende soorten glitters kunnen leuke combinaties van kleuren maken. Erg leuk is natuurlijk om een spetterend kinderfeest te organiseren waarop de kinderen een glittertattoo krijgen. Heb jij al leuke ideeën?

Mooie vormen met glittertattoo sjablonen

Om een mooie glittertattoo te maken heb je glittertattoo sjablonen nodig. De Foamtastische Huiskamer heeft een leuke collectie glittertattoo sjablonen. Kijk maar eens naar het assortiment en kies de afbeeldingen die jij mooi vindt. De sjablonen voor glittertattoo zijn makkelijk in gebruik en kunnen hele mooie vormpjes maken! Zo’n mooie tijdelijke tattoo zetten is heel eenvoudig. Je plakt het glittertattoo sjabloon op de huid als een sticker. Dan smeer je er een speciale huidvriendelijke lijm over. Vervolgens breng je de glitter met de vingers, of met een klein kwastje voor meer precisie, aan. De losse glitters kunnen voorzichtig worden weggeveegd of weggeblazen. Hierna wordt het sjabloon verwijderd en blijft er een mooie glittertattoo over.

Glittertattoos koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Glittertattoos zetten is ontzettend leuk en het is ook nog eens erg gemakkelijk. En het allerbelangrijkste is dat glittertattoos ontzettend leuk en flitsend staan. Snel je materialen bestellen dus. Dat kan bij De Foamtastische Huiskamer snel en gemakkelijk via de webshop. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Goirle. We staan altijd voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt. Misschien hebben we leuke ideetjes voor je. We zorgen er in ieder geval voor dat je bestelling snel wordt verzonden zodat je snel je mooie glittertattoos kunt showen.