Glittertattoo

Diverse materialen voor glittertattoo`s, glitter en lijm voor glitter vind je bij de uitgebreide hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer in Goirle.
Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage gemaakt met huidvriendelijke lijm en speciale, cosmetische glitters. De tatoeage blijft gemiddeld zo’n 3 tot 7 dagen op de huid zitten en is eventueel eerder te verwijderen met alcohol of een oliehoudend product. Deze glitter tatoos zijn kindvriendelijk en erg leuk voor Glitter tatoos kinderfeestjes!

Glittertattoos kopen


In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om glittertattoos te zetten.
Verschillende soorten glitters kunnen leuke combinaties van kleuren maken.
Op onze webshop vind je meerdere opties voor een glittertattoo set. Hierin zit alles inbegrepen wat nodig is voor een glittertattoo. Deze setjes zijn er in leuke thema's voor jongens en meisjes!
Deze setjes bevatten 3 mooie velle kleuren, verschillende glittertattoo sjablonen in een thema, twee goede kwasten om te helpen met het aanbrengen van de glitter en een potje lijm.
Voor glittertattoo's gebruiken we een specialse kindvriendelijke huidlijm.
De sjablonen voor glitter tattoo zijn makkelijk in gebruik en kunnen hele mooie vormpjes maken!

Glittertattoos maken en glittertattoos zetten

In verband met de hygiëne en kwaliteit van de tattoo, zijn de sjablonen gemaakt voor éénmalig gebruik. Door het achterblijven van huidcellen en lijmresten op een gebruikt sjabloon, is het de bedoeling om bij elke nieuwe glittertattoo ook een nieuw sjabloon te gebruiken. De Sjablonen kunnen op de huid worden geplakt als een soort sticker. Glittertattoor maken en glittertattoos zetten is kinderlijk eenvoudig.
Hierna kan met de speciale lijm het sjabloon worden ingevuld. De lijm plakt na een paar seconde en is makkelijk in gebruik.
Hierna kan de glitter met de vingers, of met een klein kwastje voor meer preciezie, worden aangebracht. De losse glitters kunnen voorzichtig worden weggeveegd of weggeblazen. Hierna wordt het sjabloon verwijderd en blijft er een mooie glittertattoo over!

Wij hebbben in onze winkel De Foamtastische Huiskamer een heel mooi assortiment voor Glittertattoor maken en glittertattoos zetten op een glittertattoo kinderfeestjes! Glittertattoo's kopen kan bij de Foamtastische huiskamer!