Jacquard Idye Poly

Voor Jacquard Idye Poly ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres

Verf complete kledingstukken met de handige oplosbare iDye zakjes van Jacquard. Laat vervaagde kledingstukken weer herleven door deze opnieuw te kleuren. Met de Jaquard iDye Poly kan worden gebruikt op synthetische stoffen zoals polyester en nylon gebruikt worden doormiddel van het kledingstuk in een pan te kleuren.
Maar met deze Jacquard Iidye Poly kun je ook je puriken dipdeyen of een mooie nieuwe kleurgeven die past bij je outfit.

Idye Poly kopeen in nederland

Het is nu niet meer moeilijk om Idye Poly in Nederland te kopen. Want in jouw favoriet cosplay winkel De Foamtastische huiskamer kun je Idye Poly kopen. De complete kleurenrange van Idye Poly vind je overzichtelijk in onze iwnkel en in onze webshop. Dus naast het vertrouwde adres voor EVa foam, Worbla etc, zijn we dat nu ook voor Idye  Poly kopen.

Idye Wasmachine

De Idye Poly is niet geschikt om in de wasmachine te gebruiken. Aangezien Jacquard iDye Poly zeer hoge temperaturen vereist mag dit product alleen op de kookplaat worden gebruikt.


Getoonde kleur is altijd bij benadering. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van het type stof en de samenstelling. Wij adviseren om eerst een proef op de stof te doen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten.

Loop je bij het gebruik van Idye Poly tegen vragen aan dan is er een uitgebreide blog/forum waar je veel antwoorden terug kan vinden.