Cadence Metallic Reliefpasta

Met deze Cadence Metallic Relief Pasta breng je reliëf op voorwerpen en bijvoorbeeld je art journal.
Het geeft een gekleurd metaaleffect aan de oppervlakte waarop toegepast. De basis van de Cadence Metallic Relief Pasta is een acrylverf op waterbasis. De droogtijd is afhankelijk van de aangebrachte pastadikte.

De Cadence Metallic Relief Pasta kun je aanbrengen met behulp van een spatel, paletmes, fan brush, spons etc... Je kunt de Cadence Metallic Relief Pasta aanbrengen door een van de prachtige sjablonen uit ons assortiment of je brengt het naar eigen inzicht aan. Na gebruik kun je jouw gereedschappen reinigen met water en zeep. De Cadence Metallic Relief Pasta is een must have voor iedere mixed media liefhebber. Je vind dit product natuurlijk in onze Hobby & Art winkel in goirle of bestel hem gemakkelijk online. Door onze actuele voorraden en snelle levering heb je die mooie Cadence Metallic Relief Pasta zo in huis.

*** tip *** voor dat je de deksel op je potje draait adviseren wij even een stukje huishoudfolie aan te brengen. Dat maakt je pasta langer bruikbaar. De Cadence Metallic Relief Pasta is niet giftig. Gecertificeerd volgens

EN 71 & CE.