Metaal Ring | Draadvorm

Metalen ringen zijn er in heel veel verschillende maten 5 cm doorsnede tot en met wel 50 cm doorsnede. In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer hebben we een uitgebreid assortiment van ringen metaal.

Ring metaal

Ben je op zoek naar een ring metaal om te gebruiken voor het haken van een dromenvanger. Of gebruik hem al lampenkap ring metaal. In de collectie vind je bijvoorbeeld ring metaal 10cm en ring metaal 25 cm of heb je liever ring metaal 35 cm. Alle mogelijkheden voor ring metaal ook bij je cosplay outfit.

metalen ringen handig voor veel hobbies

Metalen ringen zijn een stevige basis voor de opbouw van ronde decoraties, te gebruiken bij verschillende technieken, zoals macramé, lampenkappen, dromenvangers, opgespannen haakwerk en meer. MEtalen ringen zijn in heel veel maten. Zoals metalen ringen 20cm of metalen ringen 50 cm. Bij de Foamtastische Huisakmer hebben we al metalen ringen van 5cm doorsnede.

Metalen ringen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Doordat de Foamtastische Huiskamer metalen ringen heeft in vele maten zijn wij het ideale adres voor metalen ringen kopen. En de actuele voorraad in metalen ringen maken metalen ringen kopen online ook handig en snel.

Grote metalen ring kopen

Ben je voor jou project op zoek naar de plek voor grote metalen ringen kopen. Kijk dan bij de collectie van DE Foamtastische Huisakmer. De metalen ringen bestaan uit ijzerdraad van diverse doorsneden en zijn aan elkaar gepunt last. En grote metalen ringen kopen kan ook online handig en snel door actuele voorraad. Zo vanuit je luie stoel snel weer verder met je project. Zoals bijvoorbeeld die metalen ring voor je dromenvanger. Of wil je juist voor je cosplay kostuum een grote metalen ring kopen.