Kadobonnen

Verras iemand met een Foamtastic kadobon.
Je wilt graag een kado  aan iemand geven voor een verjaardag, examen, jubileum, bedankje of zomaar. Verras hem of haar met een Foamtastic kadobon.  Met een uitkeuze uit meer dan 15.000 artikelen voor hobby,art & cosplay is een foamtastic kadobon altijd een goede keuze.

Met een kado voor hem of haar laat je diegene zelf kiezen
Het geven van een kado is erg leuk. Het geven van een Foamtastic kadobon is het leukst omdat een kado voor hem of haar de keuze geeft uit heel veel kado’s. je hebt de keuze uit kadobonnen met verschillende bedragen, namelijk voor €5,-, €7,50, €10,- €15,-, €20,- en €25,-, zodat je zelf het bedrag kan samenstellen. .

Een cadeau voor hem of haar met een Foamtastic cadeaubon
Het ideale cadeau is een foamtastic kadobon. Je geeft ontspanning en creativiteit. Wil je de cadeaubon online bestellen dan genereren we een unieke code na ontvangst van je bestelling. Per mail ontvang je de cadeaubon met de code die je zelf uit kunt printen. Wil je liever een leuk ingepakte cadeaubon? Dat kan ook. Je bestelt de bon online en komt deze ophalen of kiest voor verzending met de Post. Heb je vragen? Het team van Foamtastic staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling.