Ballen

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic ballen kopen

Wil je voor jouw project plastic ballen kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic ballen kopen. Dus in welke maat je een plastic bal zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic ballen kopen.

Plastic ballen die open kunnen

De plastic ballen die open kunnen zijn  leuk voor kleine kadootjes. Maar ook als bijvoorbeeld kerstdecoratie met een kleine kerstman, of engel van silk clay. Maak een klein engeltje van silk clay, laat het goed drogen en doe hem in één van die ballen die open kunnen. Je koopt ze bij De Foamtastische Huiskamer.

plastic ballen transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic ballen transparant. Deze plastic ballen transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic ballen transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic ballen transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic ballen om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic ballen om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic ballen om te vullen.