Order ( deels) retourneren hoe gaat dat?

Wij hopen dat u altijd tevreden bent over uw aankopen. Maar soms vallen producten tegen, houdt u materiaal over of zijn er andere redenen om te ruiilen / retourneren.
Op deze pagina vindt u informatie over het ruilen en retourneren van producten.

Bent u van plan producten te retourneren of te ruilen leest u de informatie rustig door om teleurstelling te voorkomen. Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
Retourneren en bedenktijd bij uw aankoop in onze webshop.

Ondanks dat wij alles zo zorgvuldig mogelijk in de webshop hebben opgenomen kan een bestelling altijd tegenvallen. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende je recht op retour.

U heeft daarom de mogelijkheid uw bestelling te retourneren. Om te retourneren vragen wij u ons retourformulier compleet in te vullen. Let op dit retourformulier is noodzakelijk voor de afhandeling van uw retour.  

Retourzendingen geschieden in basis voor eigen rekening. Mits er geen sprake is van een fout van onze zijde. Producten moeten ongebruikt en vooral ook onbeschadigd retour komen.

Neem bij twijfel contact met ons op.

Hiervoor hebben wij een aantal redenen:
  • Wij willen graag weten wanneer u iets retourneert zodat we de post hier goed op kunnen controleren en contact met u kunnen opnemen als de zending bijvoorbeeld lang onderweg is;
  • Wij willen graag weten waarom u iets retourneert zodat wij onze dienstverlening hierop kunnen verbeteren.

Zijn er vragen of onduidelijkheden neemt u dan even contact met onze klantenservice op via shop@foamtastisch.nl.