Glitter | Schudmateriaal | Resin deco

Wil je decoreren met glitters, confettie, strikjes, parelketting of minipearls? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we allerlei soorten in verscheidenheid aan kleuren voor decoratie.

Glitter online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

Welke gelegenheid vraag nu niet om glitters.? Glitter bestaat uit kleine, reflecterende deeltjes en is er in iedere denkbare kleur. Het wordt gebruikt in tal van hobby's. Zo decoreer je met glitter veel kaarten, gebruik het bij scrapbooking, pas het toe in schilderijen, maak je eigen kerstballen en nog veel meer! Sparkle & shine! Kun je niet zo goed een keuze maken voor jouw project. Bel of mail ons en onze ladies van De Foamtastische Huiskamer helpen je graag verder met je creativiteit.

Nuvo confetti kopen voor je Foamtastische project

Confettie kun je erg leuk verwerken op kaarten, mixed media of in je Art Journal. En natuurlijk nog bij veel andere creatieve projecten. Naast losse potjes hebben we ook pakketen met daarin 4 potjes met verschillende kleuren.
Kijk rustig rond op deze pagina en bestel online. Door onze snelle levering kun je weer vlug aan de slag.

Strikjes kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Bestel je strikjes in onze online hobbywinkel en je kunt snel aan de slag. Je hebt tenslotte niet altijd zin of de mogelijkheid om naar een fysieke hobbywinkel te gaan. Onze webshop is dan een ideale oplossing.