Ledverlichting

Een geweldige foamwig of foam kroon is natuurlijk niet compleet zonder ledverlichting. Een cosplay outfit met ledfoam en ledverlichting, een leuke fantasy outfit of zelfs Larp wapens zijn helemaal af met Led verlichting! Zelfs in een mixed media project kun je led/verlichting gebruiken.
Door de batterijen die inbegrepen zijn, en de battery pack, heb je met deze Led verlichting alles wat nodig is om een leuke extra shine te geven aan je creaties.

LED verlichting

Led Licht, of Led lampjes, zijn eenvoudig toe te voegen aan leuke creaties.
De Led lampjes komen met batterijen en een battery pack. Deze is net als de lampjes te bevestigen op de creaties!
Led Lampjes zijn makkelijk te bevestigen aan foamcreaties met Hot glue. Lijm hier de snoeren voorzichtig op het foam en zorg dat de lampjes zelf zo min mogelijk lijm op zich krijgen.
Voor Led verlichting in stof is het makkelijk het snoer vast te naaien aan de stof met Garen.
De Battery pack is het makkelijkst aan de binnenkant van kleding, kostuums of foam creaties te naaien of lijmen zodat deze wel bereikbaar is maar niet vol in het zicht zit.

Kostuums en Led licht op batterij


Een leuke manier om Led verlichting te gebruiken in costumes is in Cosplay armor. De Led lichten kunnen makkelijk aan foam of worbla bevestigt worden met hot glue.
In combinatie met ons Led foam kunnen hele delen van een kostuum op deze manier oplichten!
Het Led foam is epciaal gemaakt om Licht door te laten, en in combinatie met de Hexflex verf is deze in allerlei kleuren te schilderen. Zo kun je een volledig foam armor maken die lichtgeeft!
Wat ook erg leuk is om Led lampjes aan toe te voegen zijn Giethars, of Resin gemstones. Wanneer deze worden gegoten in de mold, kun je simpelweg een Led lampje in de nog zachte resin duwen. Wanneer deze dan is uitgehard heb je een lichtgevende Gemstone!