De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

FoamIran | Flower Making Foam | Bloemen foam.

Het enige echte bloemenfoam - Foamiran - Dunne foam voor bloemen vind je bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle. Foamiran schuim geproduceerd in Iran is een doorbraak product op het gebied van decoratie. Het is een kunststofmateriaal dat door zijn minimale dikte van 0,8 mm en warmte uitgerekt en behoudt zijn nieuwe vorm.

Hoe kleur je Foamiranbloemen?

Dankzij bloemen gemaakt van Flower Foam zijn zacht en fluweelachtig, en voelen als zijde en natuurlijke bloem. Het voordeel van dit product is de mogelijkheid van beschaduwing kleurveranderingen die kunnen worden uitgevoerd met aquarelpotloden | kleurpotloden of droge pastel. Maar ook met bijvoorbeeld Gelatos. Foamiran schuim kan gemakkelijk worden gesneden met een schaar of mes.

Foamiran bloemen maak je met warmte, bijv van het strijkijzer

Om het bloemen te maken wordt vaak gebruik gemaakt van een strijkijzer ingesteld op een mddelmatige temperatuur zonder stoom. Maar het kan ook door de verwarming in handen en met een heattool. Dit maakt het mogelijk ook met kinderen en of ouderen te werken. Fowerfoam is verkrijgbaar in vele kleuren zo kunt u prachtige bloemen en composities maken.

De kleine bloemen gemaakt van Foamiran worden steeds populairder onder de mensen maken scrapbooking techniek (kaarten, uitnodigingen, albums, etc.). Foam is verkrijgbaar in 2 maten 59x69cm & 34x29cm

Foamiran is een hele dunne vorm van EVA foam.