Hoeden en pruiken foam

PE foam, of wel pruikenfoam of pruik foam genoemd, wordt verkregen uit aardolie en is een soort schuimachtig product. De foam is soepel, flexibel, licht van gewicht, kan regen en een stootje verdragen.
Deze foam is uitermate geschikt om de mooiste creaties van te maken:

Pe Foam kopen

Pe foam is makkelijk in allerlei vormen en maten te snijden en te knippen.
PE foam is te bewerken door middel van een Heattool. PE foam is namelijk een thermoplastisch foam.
Wanneer het foam warm wordt, is deze in allerlei vormen te buigen. Wanneer het foam weer is afgekoeld, blijft PE foam in deze vormen staan, heel makkelijk dus!
Wanneer het PE foam warm wordt is het ook makkelijk aan elkaar te plakken. Door de hitte worden de deeltjes in het foam geactiveert en smelten ze zo ware aan elkaar. Hierdoor is er geen lijmproduct nodig!
Het PE foam 7mm  mm is het perfecte foam voor het maken van hoeden en foampruiken. Ook is dit erg leuk foam voor bijvoorbeeld fantasy of Cosplay wapens en armor.
Het PE foam is erg makkelijk te gebruiken.En wil je de prachtigste grote bloemen maken kies dn voor het foam van Foamtastic Crafts by Foam Atelierr. Sterk en licht in gewicht

PE Foam | Pruikenfoam | Pruik Foam

Wij verkopen het PE Foam 7 mm in onze winkel. Deze worden per PE Foam sheet verkocht per 50 cm.
De rollen zijn 95 cm of 100 cm breed. Zo kun je voor jouw foam pruik toch heel makkelijk meerdere kleuren kopen zonder heel veel overbodige meters pruikenfoam te hebben. Er zijn veel leuke kleur combinaties mogelijk!
Reken voor de gemiddelde pruik 1 a 1,5 m². Afhankelijk van grootte, lengte en snijverlies. Foam om pruiken te maken in vele kleuren vind je bij FoamtasticCrafts by Foam Atelier. Alle kleuren PE foam | Pruikenfoam Pruik foam in een fysieke showroom in de regio Tilburg. Deze worden verkocht in handige PE foam Sheets. De afmeting bepaal je zelf. 0,95 of 1 meter breed en lengte al vanaf 50cm.
Door de vele kleuren in ons assortiment Pe Foam, pruikenfoam, pruik foam is verfen vaak niet nodig. Natuurlijk kan dit wel! Hiervoor zouden wij een primer aanraden als onze Hexflex of Sealprime. Daarna spuit je jouw foampruik in de gewenste kleur met de Montana Gold spray.


Door ruimtegebrek in de showroom kan het zijn dat we van bepaalde kleuren geen of niet voldoende voorraad hebben. Heb je veel nodig reserveer het dan vooraf. Kies voor afhalen en wij zorgen dat het klaar staat. Betaling kan gewoon op locatie.