Stempelgereedschap

Stempelen en distressen zijn heerlijke bezigheden om als hobby uit te oefenen. Ben je op zoek naar blending tools, sponjes, stempelhulpen dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het goede adres.

Stempelhulp kopen

In de online hobbywinkel van De Foamtastische Huiskamer hebben we een grote collectie aan stempelhulpen. We hebben o.a de volgende merken in ons assortiment: Craftemotions, Viva Decor, AALL&Create, IndigoBlu en Ranger. Onze voorraad houden we actueel zodat jij, na je bestelling, snel verder kunt met je project. Heb je vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Zodat je altijd terecht kunt met al je vragen. Mail of bel ons en we helpen je verder.

Bestellen van blending tools doe je online bij De Foamtastische Huiskamer

Je gebruikt een blending tool om inkt aan te brengen. Gebruik meerdere kleuren en laat ze in elkaar overlopen. Ideaal voor Mixed Media, scrapbooking, stempelen. De Blending Tool kun je aanbrengen op chipboard, papier, canvas en nog vele andere ondergronden. In onze webshop hebben we een grote collectie. De meeste materialen hebben we op voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Heb je vragen? Bel of mail ons en we helpen je graag verder.