Babygaren | Baby wol | 100% merino

Babygaren om zelf de leukste dingetjes te maken voor je baby

Een baby op komst? Altijd leuk om zelf dingetjes te maken. Een van de passies van hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer is handwerken. Het assortiment materialen voor handwerken groeit. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooi assortiment babygaren. Niet elk garen is natuurlijk geschikt voor baby’s. Babygaren moet geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom heeft De Foamtastische Huiskamer gekozen voor  babygaren van wol, 100% merino wol. Wat ga je maken? Een babydekentje, een trappelzak, babykleertjes, slofjes of iets voor in de babykamer? Kijk maar eens  naar babygaren bij De Foamtastische Huiskamer.

Baby wol is babyzacht

Ga je zelf babyspulletjes maken. Babyspulletjes om zelf te houden of baby spulletjes om cadeau te geven? Het zelf maken van alles voor de baby is niet alleen erg leuk maar het wordt met liefde en aandacht gemaakt. Je kiest dus ook met liefde en aandacht het materiaal wat je ervoor wilt gebruiken. Baby wol is een heerlijke zachte wol dat erg geschikt is voor de gevoelige babyhuid. De Foamtastische Huiskamer heeft 100% merino wol voor de baby. Deze baby wol  zorgt voor een juiste balans tussen warm en koud. Door de natuurlijke warmteregulatie van de merino wol blijft de kleine perfect op temperatuur. Deze natuurlijke garens blijven deze natuurlijke werking ook behouden. Baby wol is ongelooflijk zacht en ademend, en daardoor erg comfortabel om te dragen.

Baby merino wol kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je baby 100% merino wol kopen? Kijk dan naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt baby merino wol kopen in de webshop en in onze winkel in Goirle. Je vindt er verschillende mooie kleuren van deze superzachte en heel wasbare baby merino wol. Je vindt er nog veel meer materialen om te handwerken en  andere hobbymaterialen. De Foamtastische Huiskamer is de leukste hobbywinkel met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Mocht je extra advies willen kun je contact opnemen met het deskundige shopteam dat je met raad en daad bijstaat. Kijk hiervoor naar de contactgegevens. Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt met dit fantastische materiaal.