Stafil Cordula

Met Stafil Cordula brei je mooie werkstukken

Breien en haken is helemaal in. Dat is ook niet zo raar want het is heerlijk ontspannend en rustgevend. Handwerken is ook een van de passies van hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer. Deze passie willen we graag met jou delen. De Foamtastische Huiskamer heeft vele soorten en kleuren garen in haar assortiment. Ook Stafil Cordula siert de collectie. Met de keuze van het juiste garen voor jouw project maak je de mooiste werkstukken. Stafil  Cordula heeft net als elk garen zijn eigen kenmerken. Het kan gemaakt worden van verschillende type vezels. Stafil Cordula is een acryl garen.


Stafil garen heeft verschillende prachtige garens

Stafil is een Italiaans bedrijf dat veel hobbymaterialen maakt en zeker ook prachtig garen. Stafil Cordula is er een van. Besteed aandacht aan de keuze van je garen. Wat wil je maken in welke stijl? Stafil garen is mooi garen en je maak er de mooiste werkstukken mee zoals kleding, accessoires, knuffels en woonaccessoires want voor al je creatieve ideeën is er wel een garen wat erbij past of het nu gaat om een trui, een sjaal, een knuffel of een kussen voor op uw bank.

Stafil breigaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Kom eens lekker snuffelen in de webshop van De Foamtastische Huiskamer of kom Stafil breigaren kopen in de winkel in Goirle. Je vind bij ons een eigentijds assortiment dat steeds wordt aangepast en aangevuld. Wij leveren hobbymaterialen van goede kwaliteit. Onze service is persoonlijk. Hobbymaterialen van goede kwaliteit  zoals Stafil breigaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Omdat jij aandacht besteed aan jouw hobby en je werkstuk besteden wij aandacht aan onze klanten en geven je graag advies. Ons shopteam staat klaar om je vragen te beantwoorden over Stafil Colors of over andere hobbymaterialen of om je te helpen bij je bestelling. Ook zorgt ze voor een snelle levering zodat je snel aan de slag kunt.