Stafil Nilo 3 katoengaren

Ontdek de Zachtheid en Veerkracht van Nilo 3 Katoen Garen van Stafil: Ideaal voor Breien en Haken

Een schitterend katoenen garen van Stafil is Nilo 3. Dit mooie garen is prachtig om mee te haken en breien. Iedere bol katoengaren Nilo heeft een gewicht van 100 gram.

Stafil, een pionier op het gebied van hoogwaardige handwerkmaterialen, introduceert met trots het Nilo 3 katoenen garen, een must-have voor elke brei- en haakenthousiasteling. Met zijn unieke combinatie van zachtheid, duurzaamheid en veelzijdigheid biedt Nilo 3 een ongeëvenaarde ervaring voor creatieve projecten van elke omvang. Dit garen mag zeker niet ontbreken in de collectie van Foamtastic Crafts.

Dit hoogwaardige katoenen garen, samengesteld uit de fijnste katoenvezels, belooft niet alleen een streling voor de huid, maar ook een langdurige vormvastheid, zelfs na herhaaldelijk wassen en dragen.

Wat Nilo 3 echt onderscheidt, is zijn uitgebreide kleurenpalet, variërend van levendige tinten tot rustgevende pastels, waardoor elke creatie een persoonlijk tintje krijgt. Bekijk hier het complete kleurenpallet. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde statement of een subtiele nuance, Nilo 3 biedt de perfecte kleur voor jouw project.

De Nilo 3 van Stafil heeft een looplengte van 270 meter op een bol van 100 gram en is zeer geschikt om mee te haken en te breien (naald nr. 3). Haak en breinaald vind je hier
Het is tot 60 graden machine wasbaar, waardoor het praktisch en gemakkelijk te onderhouden is.

Dankzij zijn soepele textuur glijdt Nilo 3 moeiteloos over je brei- of haaknaald, waardoor zelfs de meest complexe patronen een plezier zijn om te maken. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint aan je handwerkavontuur, Nilo 3 ondersteunt je op elke stap van de weg.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Nilo 3 katoen garen van Stafil en laat je creativiteit bloeien als nooit tevoren. Bekijk op website van Foamtastic Crafts het volledige assortiment en vind het perfecte garen voor jouw volgende project. Brei, haak en creëer prachtige meesterwerken met Nilo 3 van Stafil

Door onze ruime voorraad hebebn we een snelle levering met de persoonlijke service van de plaatselijke winkelier. Heb je nog vragen neem contact ons met ons team, ze helpen je graag verder.