Maxi Wool Yarn | 55% Wol 45% acryl

Maxi Wool yarn is wolgaren van goede kwaliteit

De Foamtastische Huiskamer heeft een fysieke winkel en webwinkel met creatieve materialen. De Foamtastische Huiskamer heeft een passie voor handwerken. Daarom maakt een mooie collectie garens deel uit van het grote assortiment hobbymaterialen. Maxi Wool yarn siert mede deze mooie collectie. Maxi Wool yarn is wolgaren van goede kwaliteit. Maxi Wool yarn bevat 55% wol en 45% polyacryl. Het is een prachtig zacht, warm, dik garen dat er lekker volumineus uitziet. Het is een goede combinatie en voelt fijn aan.

Bij Maxi wol garen heb je de keuze uit vele mooie kleuren

Ben je op zoek naar een mooie kleur breiwol van de fijnste kwaliteit dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Met Maxi wol garen brei je de leukste patronen met veel plezier. Lekker haken en breien en steeds weer iets nieuws maken. Nieuwe uitdagingen zoeken en de mooiste creaties haken of breien. De Foamtastische Huiskamer heeft Maxi wol garen in veel mooie kleurtjes om mee te breien. Maxi wol garen combineert wol en acryl. Acryl is een sterke zachte vezel die veel op wol lijkt. De toevoeging van acryl aan wol maakt het garen lichter en kleurvaster. Het ziet er wel wollig en warm uit maar het kriebelt niet. Acryl is duurzamer dan wol.

Breigaren Maxi wol kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Breigaren Maxi wol kopen in een van de mooie kleuren of een mooie combinatie van kleuren? In de webshop en in de winkel in Goirle kun je breigaren Maxi wol bekijken en kopen. Dan breng je brei- of ander handwerkproject tot een goed einde. Als je vragen hebt, stel ze ons gerust. Ons verkoopteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden over breigaren Maxi wol of andere garens. Ook helpen we je graag bij je bestelling en zorgen we dat het bestelde zo snel mogelijk jouw kant op komt zodat je snel kunt beginnen.