Stippenlint - Polka dot

Stippen lint is een zeer decoratief lint met stippen

Lint is decoratief en functioneel. De Foamtastische Huiskamer heeft een groot assortiment linten in diverse uitvoeringen en kleuren waaronder stippen lint. Stippen lint is lint met stippen. Linten kun je gebruiken voor het maken van strikken, voor het inpakken van cadeaus  en voor het maken van decoraties. Stippen lint is een zeer decoratief cadeau lint voor ieder geschenk. Stippen lint of lint met stippen is verkrijgbaar in vele kleuren dus kun je de kleur kiezen die bij het geschenk past of bij de gelegenheid waarvoor het geschenk wordt gegeven, bijvoorbeeld blauw of roze bij een kraamcadeau. Je maakt zo van je cadeau een echte blikvanger.              


Satijnlint stippen is mooi om cadeaus in te pakken

Satijnlint is een decoratief lint dat mooi te gebruiken is voor decoratie en versieringen. Satijnlint is erg sterk. Dat maakt satijn zo geschikt voor strikken en het inpakken van cadeaus. De kleuren van satijnlint zijn mooi. Denk er wel altijd aan dat de stippen op een kant gedrukt zijn. Op de achterzijde staan geen stippen maar is egaal. Satijnlint heeft een luxe glans. Door de mooie kleuren kun je allerlei projecten mooi decoreren en een vrolijke uitstraling geven, artikelen presenteren in bijvoorbeeld een winkel, kaarten versieren, combineren met bijvoorbeeld een label, decoreren van een taart, om maar wat voorbeelden te noemen. Je kunt met satijnlint stippen alles extra op laten vallen. Wat je ook wilt versieren, satijnlint stippen doet het altijd goed.

Polkadot lint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lint met stippen wordt ook polkadot lint genoemd. Wat je ook wilt versieren, met polkadot lint maak je het altijd mooi en decoratief. Ook voor kleine cadeautjes is er polkadot lint want het is verkrijgbaar in diverse breedten. Polkadot lint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Satijn lint kopen doe je in onze webshop of in onze winkel in Goirle. We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij je bestelling. We zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.