Sydney garen | 100% wol

Sydney garen is garen van Australische kwaliteit

Lekker knutselen, lekker handwerken. De beste producten koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Sydney garen is een van die kwaliteitsproducten uit het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Sydney garen is 100% wol van Australische kwaliteit. Dat betekent dat deze wol van hoge kwaliteit is. Het is een wat dikkere wol en heel geschikt voor kledingstukken die echt voor de warmte zijn: een lekker warme trui, vest, sjaal of omslagdoek. Sydney wol is heel geschikt om te vollen en te vilten. De draden variëren in dikte en dat geeft een leuk effect aan je breiwerk. Sydneygaren heeft een natuurlijk ademend vermogen en zorgt voor een aangename temperatuur tegen de huid en reguleert de lichaamstemperatuur.

Sydney wol is lekker warm

Ben je op zoek naar wol van de beste kwaliteit dan ben je bij De Foamtastische huiskamer aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft een fysieke winkel en webwinkel met creatieve materialen. Handwerken is een grote passie van ons en dat willen we graag met jou delen door hiervoor mooie producten aan te bieden. Mooie handwerkstukken beginnen met een goede basis. Dat betekent in dit geval een wol van goede kwaliteit. Sydney wol is een wol van goede kwaliteit. Dit dikkere garen is geschikt voor truien, dassen en dergelijke, en is lekker warm op gure dagen. Met Sydney wol maak je van jouw handwerk een succes.

Australische wol is zeer geschikt om te vilten

Wil je een goede wol voor een warme trui of sjaal? Wil je een werkstuk laten vervilten? Dan is australische wol zeer geschikt. Australische wol kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer is de leukste hobbywinkel waar je goede materialen koopt en een persoonlijke service ontvangt. Kijk maar eens naar het assortiment en kies de mooiste kleuren. Wij hebben Australische wol in effen kleuren en ook gecombineerde kleuren. Dat levert zeker  een mooi werkstuk op. Als je vragen hebt, stel ze ons gerust. Australische wol kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. We helpen je graag bij je bestelling en zorgen voor een snelle levering.