XL Garen | Armbreien

Met XL garen kun je armbreien

Handwerken is niet alleen heerlijk om te doen maar je kunt er ook je volledige creativiteit in kwijt. De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met een mooi assortiment wol en garen waaronder XL garen zodat je alles kunt maken. XL garen is een heel grof garen waar je zelfs mee kunt armbreien. Er zijn vele technieken maar ook door de grote variatie aan materialen is er heel veel mogelijk. Mooie handwerkstukken beginnen met een goede basis. Jouw handigheid en creativiteit maken samen met het XL garen van De Foamtastische Huiskamer de leukste creaties voor jezelf of om cadeau te geven.

Garen extra dik ziet er uit als ongesponnen wol

Ben je op zoek naar garen extra dik? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Wij hebben garen extra dik van 100% acryl. Het is ook heel sterk garen. Garen extra dik dus supergrof garen wordt gebruikt voor armbreien en haken met grote naalden. Garen extra dik ziet eruit als ongesponnen wol. Dit betekent een prachtig materiaal waar voorzichtig mee omgegaan dient te worden, denk aan liggend drogen na wassen. Ook moeten de werkstukken met zorg behandeld worden omdat het garen de neiging heeft om te pluizen bij frictie. Hou je daar rekening mee dan heb je met garen extra dik een fantastische product om iets moois te maken.

Armbreien begint bij De Foamtastische Huiskamer

Laat je fantasie de vrije loop. Wat zou je willen maken? Vind alles wat je nodig hebt bij De Foamtastische Huiskamer. Samen brengen we jouw project tot een goed einde, ook jouw project armbreien. De Foamtastische Huiskamer geeft ideeën en adviezen. We hebben producten van goede kwaliteit voor armbreien. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer beantwoordt al je vragen en helpt je op weg. We dragen zorg voor een persoonlijke service en zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.